TRAMP SUSPENDUJE POREZ NA ZARADE: Važne ekonomske mere za građane SAD

Novosti online

08. 08. 2020. u 13:34

PREDSEDNIK SAD Donald Tramp odlučan je da suspenduje porez na zarade svim građanima SAD do kraja ove godine, pa je najavio da će doneti unilateralnu odluku o tom pitanju ukoliko sa demokratama u Kongresu ne postigne dogovor.

ТРАМП СУСПЕНДУЈЕ ПОРЕЗ НА ЗАРАДЕ: Важне економске мере за грађане САД

AP Photo

Tramp je najavio suspenziju poreza na zarade i posle 2020. godine, ukoliko to bude zahtevala epidemiološška situacija u zemlji, produžžena izdvajanja za nezaposlene i druge mere pomoći od posledica epidemije korona virusa.

Ukoliko demokrate nastave da opstruišu ovaj važžan plan pomoći doneću odluku u okviru mojih predsedničkih ovlašćenja kako bi pomoć držžave stigla do Amerikanca kojima je potrebna - rekao je Tramp na konferenciji za novinare.

Najavio je izvršnu naredbu o tom pitanju do "kraja nedelje", ne preciziravšši da li je mislio na kraj ove ili naredne nedelje.

TANJUG

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RASTUĆE PRETNJE SA BLISKOG ISTOKA: Razgovori iza zatvorenih vrata sa neviđenim merama bezbednosti, napetost zbog eskalacije