RUSKI doktor istorijskih nauka Jelena Guskova ocenila je juče da američka kongresmenka Edi Bernis Džonson, koja je podnela predlog nove rezolucije o Srebrenici u kongresu SAD, nije upoznata sa događajima na teritoriji bivše Jugoslavije, jer u tom slučaju ne bi, kako kaže, pisala takve gluposti.

Vaskozareski101

17.07.2020. 08:45

"Guzva" u US parlamentu je zbog "lobiranja" tzv. "bosanaca" i Arapa kako bi se tamo "izboksovala" narucena srebrenicka "genocidna" rezolucija! Svice Zora do Slobode i Pobede -- Vasilije "Ostroski"!

maniks

17.07.2020. 10:12

Gospodjo Guskova posto ova vlast cuti da se ne zameri zapadu a na stetu Srbije nesme ni da pokrene postupak utvrdjivanja istine o Stebrenici. Neko je rekao ubijeno 8000 sto je izmisljen broj, da je bio genocid a nema ubijenih zena i dece., mnogi navodno ubijeni zive i rade na zapadu...Po mnogim podacima ubijeno je izmedju 400 i 1200 muskaraca i to uglavnom boraca. I po Alijinim izvestajima bilo je ubojeno do 3000 . Sa ovim treba da se prekine i zabrani spominjanje Srebrenice. Srpske zrtve u Bratucu 3524 sa imenom i prezimenom niko od njih ne spominje a ubijani su stari ,zene i deca .Zato braco Rusi bilo bi dobro da vi pokrenete pitanje sta se stvarno desilo i da se stavi tacka po pitanju Srebrenice.