IZRAEL NE ODUSTAJE: Nećemo okončati ovaj rat bez eliminacije Hamasa

Novosti online

03. 03. 2024. u 22:41

IZRAELSKI ministar odbrane Joav Galant poručio je da Izrael neće okončati rat u Pojasu Gaze dok Hamas ne bude potpuno eliminisan.

ИЗРАЕЛ НЕ ОДУСТАЈЕ: Нећемо окончати овај рат без елиминације Хамаса

Foto: Printscreen/Jutjub/Israel National News - Arutz Sheva

"Nema ko da pomogne teroristima, samo je pitanje naše odluke o čemu ćemo se prvo pobrinuti, a šta drugo“, rekao je Galant obilazeći izraelske trupe.

"Nećemo okončati ovaj rat bez eliminacije Hamasa. Neće biti takve situacije. Neće biti Hamasa kao vladajuće organizacije", zaključio je izraelski ministar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost