NOVOROĐENČE DOŠLO NA SVET SA NEKOLIKO PROMILA ALOKOHOLA U KRVI: Priča iz rubrike "verovali ili ne" - majka stigla mortus pijana na porod

Novosti online

27. 01. 2024. u 15:27

ŽENA koja je došla potpuno pijana na porođaj rodila je dete koje je imalo skoro tri promila alkohola u krvi.

НОВОРОЂЕНЧЕ ДОШЛО НА СВЕТ СА НЕКОЛИКО ПРОМИЛА АЛОКОХОЛА У КРВИ: Прича из рубрике веровали или не - мајка стигла мортус пијана на пород

Foto: D. Balšić

Šokantan incident dogodio se 3. januara u poljskom gradu Žirominu, koji se nalazi oko 120 kilometara od prestonice Varšave, međutim, tek sada je izašao na videlo javnosti.

Portal Čeh Pres navodi da je žena, koja ima 41 godinu, došla u bolnicu jer je trebalo da se porodi.

Trudnica je nakon porođaja imala dva promila alkohola u krvi zbog čega su lekari tražili i testiranje novorođenčeta. Beba je nekim čudom preživela iako je na rođenju imala 2,8 promila alkohola u organizmu.

Klinika je potom odmah obavestila policiju, piše Feniks magazin.

Državno tužilaštvo trenutno istražuje slučaj jer je žena ugrozila zdravlje i život svoje bebe.

Protiv žene, koja ima još jedno dete, još nije podignuta optužnica, međutim, ako se to dogodi preti joj zatvorska kazna od tri meseca do pet godina.

Novorođenče je sada odvojeno od svoje majke i nalazi se na u dečijoj ustanovi.

Lokalni mediji navode da su nadležne gradske socijalne službe bile upoznate sa situacijom u kojoj se žena nalazi. Budući da je već postala poznata po alkoholizmu bila je pod nadzorom socijalne radnice.

Sada bi trebalo razjasniti kako niko nije primetio da je žena pila alkohola tokom trudnoće.

Katarina J. (28) iz Nemačke, koja je bacila bebu kroz prozor, podsetimo, suočava se sa doživotnom kaznom zatvora. To će biti izgleda konačni epilog horora u nemačkom gradu Laufenu u kome je mlada advokatica bacila tek rođeno dete, preneo je Kurir.

BONUS VIDEO: U BEČU UŽIVAJU U SNEGU DOK OLUJA BESNI REGIONOM: Palata Belvedere prekrivena zimskim pokrivačem

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu