HOLANDSKE PROSTITUTKE OSIGURANE: Bezbedne od požara prvi put

I.S.

11. 01. 2024. u 18:27

PROSTITUTKE u Holandiji dobile su prvi put mogućnost da se osiguraju u slučaju požara i osiguranja od odgovornosti pod uslovom da su registrovane u Privrednoj komori te zemlje. Kompanija koja je prihvatila da ih osigurava je nacionalni gigant u toj oblasti, Nationale-Nederlanded (NN). Holandski ministar za pravosuđe i bezbednost Erik van der Burg pozdravio je odluku kompanije NN.

ХОЛАНДСКЕ ПРОСТИТУТКЕ ОСИГУРАНЕ: Безбедне од пожара први пут

Foto: Piksabej

Prostitutke u Holandiji su nedavno takođe dobile podršku holandskog bankarskog udruženja, NVB, i holandske centralne banke tako što im je olakšana procedura da otvore poslovne bankovne račune.

Osiguranje NN postalo je tako prva osiguravajuća kuća koja nudi usluge prostitutkama, objavio je holandski Tajms. Osiguravajuća kuća navodi da u Holandiji ima oko 20.000 prostitutki.

Ranije je njihova jedina varijanta za osiguranje bila kod kompanije "De Verende" koja obezbeđuje polise sa visokim premijama kao neku vrstu "sigurnosne mreže" za ljude koji nemaju mogućnost da se osiguraju u nekoj drugoj kompaniji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)