"NISAM PROMENIO BROJ TELEFONA": Makron - Ako Putin želi dijalog i ima predloge...

Novosti online

15. 12. 2023. u 19:29

PREDSEDNIK Francuske Emanuel Makron izjavio je da je spreman da razgovara s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, uz napomenu da „nije promenio broj telefona“.

НИСАМ ПРОМЕНИО БРОЈ ТЕЛЕФОНА: Макрон - Ако Путин жели дијалог и има предлоге...

Foto: EPA/Profimedia/ilustracija

- Ako Putin želi dijalog i ima predloge za postizanje dugoročnog mira u Ukrajini, spreman sam da se postaram da razgovaram s njim. Nisam menjao svoj broj telefona - rekao je Makron nakon samita EU u Briselu, odgovarajući na pitanje da li održava dijalog s ruskim predsednikom.

Putin je ranije izjavio da je Rusija spremna da dalje sarađuje s Francuskom, kao i da je s Makronom imao dobre radne odnose, ali da ih je francuski predsednik prekinuo.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: KRZNENI ČLAN RUSKE ARMIJE: Pas Žužik pomaže protivvazdušnoj jedinici ruske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar