OSAM MRTVIH NA AUTOPUTU: Tragedija u Venecueli nakon što je kamion uleteo na mesto nesreće

Tanjug

13. 12. 2023. u 22:13

NAJMANjE osam osoba poginulo je danas u saobraćajnoj nesreći u predgrađu Karakasa, glavnog grada Venecuele, saopštili su venecuelanski zvaničnici.

ОСАМ МРТВИХ НА АУТОПУТУ: Трагедија у Венецуели након што је камион улетео на место несреће

Foto: Anspleš

To se dogodilo nakon što je kamion uleteo u nekoliko automobila, koji su bili zaustavljeni na autoputu nakon ranijeg udesa, preneo je Bi-Bi-Si.

Kako navodi ovaj medij, jedno od vozila prevozilo je lako zapaljivu tečnost.

Na snimcima objavljenim na društvenim mrežama vidi se kako je autoput, koji povezuje gradove Guarenas i Karakas, zahvaćen plamenom, kao i izgoreli putnički autobus kako leži okrenut na krovu.

Guverner države Miranda, gde se nalazi mesto nesreće, rekao je da se jutros zapalilo 16 vozila.

Zamenik ministra za upravljanje rizicima, Karlos Perez Ampueda, rekao je da je došlo je do manje nesreće u 7 sati po lokalnom vremenu, u kojoj su učestvovali kamion i tri automobila na kolovozu Karakas - Gvarenas, gde je menjan stari asfalt.

-Međutim, 15 minuta kasnije kamion je uleteo u ovo mesto nesreće, rekao je on.

Dodao je da vozač kamiona možda nije mogao da vidi mesto prve nesreće zbog "loših meteoroloških uslova".

Međutim, meštani su se na društvenim mrežama žalili da je održavanje puteva bilo zapostavljeno u mnogim delovima zemlje tokom ekonomske krize u Venecueli.

BONUS VIDEO - ŠOJGU IZNEO PODATKE O KONTRAOFANZIVI Ukrajina izgubila 125.000 vojnika i 16.000 komada vojne tehnike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!