PUTIN SE ZAHVALIO PREDSEDNIKU EGIPTA: Odao priznanje na pomoći u evakuaciji ruskih državljana iz Pojasa Gaze

Tanjug

09. 12. 2023. u 17:57

RUSKI predsednik Vladimir Putin zahvalio je u telefonskom razgovoru svom egipatskom kolegi Abdelu Fatahu al-Sisiju na pomoći u evakuaciji ruskih državljana iz Pojasa Gaze.

ПУТИН СЕ ЗАХВАЛИО ПРЕДСЕДНИКУ ЕГИПТА: Одао признање на помоћи у евакуацији руских држављана из Појаса Газе

Foto: Profimedia

- Predsednik Rusije je zahvalio Abdelu Fatahu al-Sisiju na pomoći u evakuaciji ruskih državljana i članova njihovih porodica, kao i na isporuci humanitarne pomoći iz Rusije u Pojas Gaze - navodi se u saopštenju pres-službe Kremlja, prenosi TASS.

Portparol egipatskog predsednika Ahmed Fahmi rekao je ranije da su se Putin i al-Sisi dogovorili, između ostalog i o nastavku napora za postizanje primirja u palestinskoj enklavi.

Dva predsedika su takođe ukazala na važnost koordinisanih međunarodnih napora na postizanju pravičnog i sveobuhvatnog rešenja palestinskog problema, dodao je Fahmi.

 

BONUS VIDEO: KRZNENI ČLAN RUSKE ARMIJE - Pas Žužik pomaže protivvazdušnoj jedinici ruske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!