"SADA NIJE LAKO, ALI..." Zelenski još veruje da može do pobede (VIDEO)

Novosti online

06. 12. 2023. u 16:42

PREDSEDNIK Ukrajine Vladimir Zelenski poručio je danas Ukrajincima da će Kijev pobediti Rusiju i izboriti "pošten mir uprkos svemu".

САДА НИЈЕ ЛАКО, АЛИ... Зеленски још верује да може до победе (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Zelenski je svoju poruku izneo u jutarnjem snimku, u kome se vidi kako šeta Kijevom i na svoj način odaje poštu palim ukrajinskim vojnicima tokom obeležavanja Dana oružanih snaga, preneo je Rojters.

- Bilo je teško, ali smo istrajali - rekao je Zelenski, koji se snimao mobilnim telefonom dok je hodao od svoje kancelarije niz Ulicu Hruševskog ka centralnom kijevskom "zidu sećanja".

- Sada nije lako, ali krećemo se. Koliko god da je teško, stići ćemo. Do naših granica, do naših ljudi. Do našeg mira. Poštenog mira. Pravednog mira. Uprkos svemu - naglasio je on.

BONUS VIDEO: Kako izgleda sastanak opozicije u američkoj ambasadi?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VEĆ OD 380 EVRA: Evo kako da posetite ovu egzotičnu destinaciju za malo para i to na 8, 11 ili 12 dana avionom