KRADU OD SAPUNA DO TELEVIZORA: Nemci vole peškire, Švajcarci fen, Amerikanci jastuke

I.S.

27. 11. 2023. u 18:34

NEMAČKI portal "Velnes hevn" objavio je rezultate svoje studije o nestajanju hotelskog inventara i njima zapanjio javnost. Ne samo sapune i olovke, gosti kradu dušeke, televizore i klavire!

КРАДУ ОД САПУНА ДО ТЕЛЕВИЗОРА: Немци воле пешкире, Швајцарци фен, Американци јастуке

Foto: Arhiva

Ova studija, proizvod je razgovora sa 1.376 hotelska menadžera na temu - koji predmeti se najviše kradu, a uočljiva je razlika kada je reč o ukradenim stvarima iz hotela sa četiri i pet zvezdica. Nestajanje plišanih igračaka, jastuka i sitnijih ukrasa iz hotelskih soba, skoro su pa svakodnevica. U preseku stanja iz oktobra, pokazao je da se najviše kradu peškiri i bade-mantili, a nakon toga slede ofingeri, olovke i kozmetika.

Kada je reč o nacionalosti gostiju, nemački i britanski gosti osim što uzimaju peškire i bade-mantile, uglavnom kradu kozmetiku i predmete za toalet. Austrijanci su više orijentisani na krađu tanjira i kafe aparata, dok su za Amerikance "prioritet" jastuci i baterije. Italijani vole da ponesu čašu za vino kao hotelski suvenir, dok je kod Švajcaraca najtraženiji fen. Francuzi najčešće "bacaju oko" na televizijske setove ili daljinske upravljače.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)