ULICE LUISTONA PUSTE DOK TRAJE POTERA ZA MASOVNIM UBICOM: Krvoproliće u gradu koji je jedan od najbezbednijih u SAD (FOTO)

Novosti online

26. 10. 2023. u 15:07

STOTINE pripadnika policije pretražuju grad Luiston i okolne oblasti u državi Mejn, na severoistoku SAD, u potrazi za čovekom koji je otvorio vatru na dve lokacije u Luistonu - u baru i kuglani nekoliko kilometara dalje, i koji je usmrtio između 16 i 22 osobe, a ranio desetine.

УЛИЦЕ ЛУИСТОНА ПУСТЕ ДОК ТРАЈЕ ПОТЕРА ЗА МАСОВНИМ УБИЦОМ: Крвопролиће у граду који је један од најбезбеднијих у САД (ФОТО)

Foto: AP

Vozilo, za kojim se tragalo posle masovne pucnjave u Luistonu, pronađeno je u obližnjem gradu Lizbonu.

Građanima u Luistonu, Obernu i Lizbonu rečeno je da se smeste na bezbedno i drže vrata zaključana, prenose američki mediji.

Luiston je mali grad sa samo 38.493 stanovnika, a nakon masakra i apela policije upućenog građanima da ne izlaze iz kuća, ulice ovog gradića su puste.

Grad je redovno rangiran među najbezbednijim gradovima u Americi, prenosi Si-En-En.

Policija Luistona je objavila da traga za 40-godišnjim Robertom Kardom, koji se smatra "naoružanim i opasnim", a trenutno se tretira kao "osoba od interesovanja". Kard je radio kao instruktor rukovanja vatrenim oružjem, a obučavao se u centru za američke vojne rezerviste u Mejnu. Tokom leta je dve nedelje proveo u klinici za mentalne bolesti, navodi se u biltenu državne policije u koji je uvid imala agencija Asošijeted pres. Mediji takođe prenose da je nedavno ostao bez posla.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)