LAŽIRAO SRČANI UDAR U 20 RESTORANA DA NE BI PLATIO RAČUN: Uhapšen prevarant u Španiji

Novosti onlajn

20. 10. 2023. u 08:27

MUŠKARAC je uhapšen prošlog meseca nakon što je pokušao da ponovi istu scenu, ali je osoblje restorana pozvalo policiju umesto hitne pomoći.

ЛАЖИРАО СРЧАНИ УДАР У 20 РЕСТОРАНА ДА НЕ БИ ПЛАТИО РАЧУН: Ухапшен преварант у Шпанији

Foto Tviter

Policija u španskom regionu Blanka uhapsila je čoveka koji je postao ozloglašen u lokalnim restoranima jer je poručivao otmenu večeru, a zatim glumio srčani udar kako bi izbegao plaćanje računa, pišu mediji.

Fotografija 50-godišnjeg muškarca kružila je među restoranima u regionu kao upozorenje. Prema navodima policije, on je na taj način prevario više od 20 restorana. Uhapšen je prošlog meseca kada mu je osoblje u jednom od restorana predočilo račun od 37 dolara.

Kada je konobar otišao, čovek je pokušao da ode, ali je zaustavljen i obavešten da mora da plati račun. Prevarant je tada tvrdio da će novac uzeti iz svoje hotelske sobe, ali mu osoblje nije dalo da ode.

U tom trenutku je počeo da glumi srčani udar.

- Bilo je veoma teatralno, pretvarao se da se onesvestio i pao na pod - rekao je menadžer restorana za špansku novinsku kuću i dodao da su poslali njegovu fotografiju po svim restoranima.

Španska novinska agencija EFE javila je da je muškarac nosio dugačke sive pantalone, polo majicu, cipele i prsluk poznatih brendova.

Kada je pokušao ponovo da odglumi srčani napad u drugom restoranu, osoblje je odmah pozvalo policiju jer su znali o čemu je reč. Prevarant je odmah i uhapšen.

(B92)

BONUS VIDEO: GAZA POD BOMBAMA: Izrael lansirao rakete - Veliki vazdušni napad u toku noći

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić