POZNATOG VODITELJA UDARIO GROM: Snimanje emisije se umalo kobno završilo (VIDEO)

Novosti online

04. 10. 2023. u 15:27

POZNATI voditelj i avanturista Forest Galante (35) prošle nedelje je snimao promo za svoj Jutjub kanal u Everglejds Sitiju kada je zagrmelo a njega udarila munja.

ПОЗНАТОГ ВОДИТЕЉА УДАРИО ГРОМ: Снимање емисије се умало кобно завршило (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub

Galante je izjurio iz vode govoreći kako je pogođen, ali nakon što se pribrao, rekao je snimateljskoj ekipi kako je dobro, a zatim su zajednički pregledali snimak kako bi videli da li je sve zabeleženo na videu.

Istog dana, Galante, voditelj Diskaveri kanala, biolog i stručnjak za divlje životinje, objasnio je na svom Juttjub kanalu incident.

- Opa, kakav dan. Dakle, danas je trebalo da bude lagan dan - mi smo ovde u južnoj Floridi i snimamo hrpu različitih sadržaja, a jedna od stvari koje smo danas planirali da uradimo jeste da odemo u močvarno područje i snimimo neki sadržaj - rekao je Galante.

Kaže da je pred kraj dana vreme počelo da se pogoršava, počela je da pada kiša, a čuo je i grmljavinu u daljini.

- Znate, to je Florida. Ovde pada kiša. Celo vreme munje i gromovi - kaže u videu Galante.

Tvrdi da nije video bljesak munje jer je bio okrenut prema kameri, ali je osetio kako su mu se noge i stražnjica stegnule jer je bio ‘paralizovan na delić sekunde‘.

- Shvatio sam kad sam pregledao snimak da je munja udarila iza mene te kroz vodu upravo prošla uz moje noge - u moj struk, u moje srce, i zapravo u moja usta - rekao je Galante.

(Blic)

BONUS VIDEO: SAMO ZA NAJHRABRIJE: Kinez pokušao da obori svetski rekord

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?