AMERIKA SVE SLABIJA NA MEĐUNARODNOJ SCENI: Kogresmen DŽejms upozorava - Moramo da iskoristimo snagu naše ekonomije

Novosti online

10. 09. 2023. u 16:00

SVAKIM putovanjem Džoa Bajdena u inostranstvo, Amerika izgleda slabije na međunarodnoj sceni, rekao je američki kongresmen Džon Džejms u intervjuu za Foks biznis.

АМЕРИКА СВЕ СЛАБИЈА НА МЕЂУНАРОДНОЈ СЦЕНИ: Когресмен Џејмс упозорава - Морамо да искористимо снагу наше економије

Tanjug

- Moramo da iskoristimo snagu naše ekonomije. Moramo da obezbedimo da povratimo našu energetsku nezavisnost i da izvozimo robu visokog kvaliteta po boljim cenama kako bismo koristili našim i njihovim ekonomijama. I moramo da obezbedimo da se američka proizvodnja pojačava kako bismo bili u stanju da projektujemo moć u inostranstvu - izjavio je Džejms.

Podsećamo, predsednik SAD Džo Bajden doputovao je u petak na samit G20 u Indiji.

Američki predsednik, tokom samita lidera G20, fokusiraće se na reformu Svetske banke i pozivanje drugih multilateralnih razvojnih banaka da povećaju kreditiranje za klimatske promene i infrastrukturne projekte, saopštila je Bela kuća.

(alo.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost