NATO AGRESORI NA JUGOSLAVIJU NISU IZVUKLI NIKAKVU POUKU: Šef ruskih obaveštajaca poručio - "Slepo veruju u svoju nekažnjivost"

Tanjug

30. 08. 2023. u 11:39

ORGANIZATORI NATO agresije na Jugoslaviju nisu izvukli nikakvu moralnu pouku iz onoga što su uradili, izjavio je direktor Ruske spoljne obaveštajne službe (SVR) Sergej Nariškin.

НАТО АГРЕСОРИ НА ЈУГОСЛАВИЈУ НИСУ ИЗВУКЛИ НИКАКВУ ПОУКУ: Шеф руских обавештајаца поручио - Слепо верују у своју некажњивост

Foto: Profimedia/Ilustracija

- NATO organizatori ove ratne zločinačke agresije na Jugoslaviju nisu izvukli nikakve moralne lekcije iz onoga što su uradili - rekao je direktor SVR na otvaranju izložbe u Ruskom istorijskom društvu posvećene agresiji NATO-a na Jugoslaviju, prenosi TASS.

Nariškin je istakao da se "kasnije pokazalo da ovo nije jedini put kada će svet biti užasnut ratnim zločinima NATO-ovih vojnika i njihovih lokalnih plaćenika".

Nariškin je naveo da će se ta situacija kasnije ponoviti u Avganistanu i Iraku, u Siriji i Libiji, "a sada i na teritoriji bivše Ukrajinske Sovjetske Socijalističke Republike", prenosi TASS.

Apetit NATO-a, koji slepo veruje u sopstvenu nekažnjivost, vremenom samo raste, kazao je Nariškin.

- U takvim slučajevima, kako istorija pokazuje, samo blagovremena demonstracija čvrstine i odlučnosti može doneti bilo šta dobro - rekao je Nariškin na okruglom stolu povodom obeležavanja godišnjice vojne agresije NATO-a na Republiku Srpsku.

BONUS VIDEO: AKTIVNI PVO SISTEMI - Ruski Buk-M3 i Buk-M2 deluju u tandemu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!