"AGRESIVNO ponašanje" Kine u Južnom kineskom moru, uključujući upotrebu vodenog topa od strane obalske straže protiv filipinskog broda, mora biti zaustavljeno, rekao je u nedelju komandant Sedme flote američke mornarice.

Komentari (8)

Džoni

27.08.2023. 18:20

Naravno, kakvi videni topovi. To treba odmah potopiti kao vi kanadske ribare..... A ne, pa to je ipak bilo u prošlom veku. A i ribari su bili mali pa se nusu videli. A bili su i u svojim teritorijalnom vodama pa su krivi kanađani a nw ameri. Ustvari ovako jw bilo : ribari su strašnim ogromnim ribarskim brodovim napali jadne male nezaštićene ratne brodove. I baš tad se pohavi kraken i potopi kanađane... Ili je bio posejdon.. Ili tor.... Kakvw veze ina tor sa ovim ba pacifiku. Nikakve, ali dobro zvuči. A i prijatelj je sa kapetanom amerikom...

alex

27.08.2023. 18:49

nema veceg agresora od usa koji se asirio svojim vojnim bazama po celoj nasoj planeti kina brani samo svoju domovinu i narod koji je bio stalno pod udarom raznih agresora jos od pre hiljede godina.taj zapadni inkvizicioni sistem zapadno katolicko-protetsntskih zema lja je i dalje aktivan i preopasan ako kina ne bude jaka. i sposobnada unisti sve te poznate,jos od ranije,agresore.zapadna propaganda ne prestaje sa svojim lazima pre svim narodima koji brane svoju prebogatu egzistenciju.

Stanimir

27.08.2023. 19:46

Kad agresor i siledžija spočitava nekom agresivno pomašanje, užas!!! Polako samo, i vama lagano dolazi kraj, vucite se nazad u svoju zemlju i prestanite da maltretirate ostatak sveta.

Xajgyk

27.08.2023. 20:32

Хајде баш да видимо и то чудо. Нису Кинези талибани у папучама. Па чак и од папучара сте побегли држићи се за гаће да не спадну.