"DONOSIMO SMRT SVUDA..." Jeziva preteća poruka o postavljenim bombama na skoro 40 lokacija u Zagrebu

Novosti online

14. 07. 2023. u 11:10

NA 39 lokacija u Zagrebu, u toku su intenzivni kontradiverzioni pregledi nakon što je rano jutros i-mejl o postavljenim bombama dobilo više medijskih kuća, ali i zagrebačka policija.

ДОНОСИМО СМРТ СВУДА... Језива претећа порука о постављеним бомбама на скоро 40 локација у Загребу

Foto: Tanjug

Policija sa psima stigla je i ispred zgrade na Martinovki, objektu u kojem se nalaze razne firme, jedno ministarstvo, ambasada, redakcija Jutarnjeg lista i jedan restoran, navode hrvatski mediji.

Iz zagrebačke policije kažu da su već pet lokacija pregledali odmah po saznanjima i da je utvrđeno da su dojave lažne.

I-mejl je, navode hrvatski mediji, uputio ke neko ko se krije iz naziva „Odredi 9 Uglova Balkan“, koji intenzivno analiziraju kriminalisti.

U i-mejlu piše:

„Dobro jutro, mi smo Odred 9 Uglova, odsek iz Dubrave. Donosimo smrt svuda, u slavu Eona i Sotone, protiv demokratsko hrišćanske civilizacije, koja nas vekovima udaljava od ljudske suštine. Ljudska suština je brutalna, nemilosrdna. Mi nismo kao vi stado stoke sitnog zuba. Malo nas je. Ali smo posvećeni našem cilju, za koji smo spremni sa poginemo i ubijemo. Postavili smo tempirane bombe sa tajmerom, koji je složen da eksplodira u prepodnevnim časovima ovog dana. Na svakoj tempiranoj bombi C4 eksploziva se nalazi i ampula sa Sarin nervnim agensom. Koji širi smrt i patnju svima u blizini detonacije... Smrt hrišćanskoj civilizaciji, smrt demokratiji, smrt državi, smrt svima i svemu koji nam se protive, Živeo Odred 9 uglova večno“.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: KURTIJA GAĐALI FLAŠOM VODE: Ponovo haos u skupštini lažne države

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu