DžEFRI Epstajn je pretio Bilu Gejtsu zbog afere koju je 67-godišnji magnat navodno imao sa ruskinjom Milom Antonovom, piše britanski tabloid San.

Komentari (4)

Mama

22.05.2023. 16:21

Ne zna se ko je gori , ko je nastraniji i ko je gramezljiviji.Svo zlo dolazi sa Zapada. Ko hoce na Zapad nek ide ali ostavite nas ovde da zivimo kako mi zelimo. Ostavite nas na miru!

Ilija Čvorović

22.05.2023. 16:22

Nije on bio pedofil nego makro. Pedofili su bili njegove mušterije, dakle pola politicara SAD-a i Britanije, pola Holivuda i pola moćnika Amerike. Zato su ga i ubili u zatvoru jer je hteo da objavi spisak svojih klijenata.

Miki

22.05.2023. 18:00

@Ilija Čvorović - I on sam je bio pedofil, citava plejada maloletnica je dolazila u njegovu vilu na Floridi. Njegova prijateljica Maksvel koja je sad u zatvoru bila je glavni snabdevac i makro. Sto se tice ovog zlocinca sa cvikama isto je koristio Epstajnove usluge u stanu u Njujorku gde je i kompromitovan od strane Mosada. To je i bio glavni razlog sto ga je Melinda sutnula.

Nedorečeno

22.05.2023. 17:58

Iz ovog nedorečenog i nelogičnig članka, vidi se samo da je Bill Gates potpuno nedužan i bez osnova uvučen u neku aferu gde mu nije mesto. Dakle, samo naručen članak može da ima ovakav scenario. Sada sam siguran da je sve suprotno i da se radi o čistom pedofilu kojeg su se odrekli i žena i deca. Taj lik je oličenje pohlepe, perverzije i zla.