VAŠINGTON planira da razvije praksu transfera kapitala zaplenjenog od ruskih biznismena za potrebe Kijeva, a takođe učestvuje u razgovoru o sudbini zamrznute imovine Banke Rusije, izjavila je zamenica američkog državnog sekretara Viktorija Nuland na američko-ukrajinskom partnerskom forumu.

Ivan Zgrozeni

14.04.2023. 03:33

Amerikanci su poludeli. Zaplene novac koji im je poveren na cuvanje. U Fort Noksu zlato cuvaju i druge zemlje. Sve ce povuci svoje zlatne rezerve i novac iz SAD jer SAD nisu pouzdan cuvar. Samo ce ubrzati proces napustanja dolara.

Ljubica

14.04.2023. 07:14

E zbog takve prakse će sve manje zemalja suradjivati sa vama u investicionom sektoru, jer vi odlučujete i o tudjem kapitalu politički.

db

14.04.2023. 10:01

USA sa bezvrednim dolarom je mrtvo slovo na papiru ! Nastavi Nulandova , uništavaj USA - svi će svoje rezerve povući nakon tog poteza iz američkih banaka. Ostaće vam samo gomila šerene bezvredne hartije.

Ivica

14.04.2023. 16:13

Najveći dužnici na svetu su Amerikanci a zlato koje im je ostavljeno na čuvanje odavno su potrošili,i sad bilo koja zemlja hoće da povuče svoje zlato postaje neprijatelj američkih nacionalnih interesa i bivaju bombardovani.Sile zla vladaju svetom