NATO OBEĆAVA JOŠ ORUŽJA UKRAJINI: Grčka nudi "svaku podršku"

Novosti online

06. 04. 2023. u 19:34

UKRAJINSKI ministar odbrane Aleksej Reznikov posetio je danas Atinu u okviru redovnih sastanaka sa zvaničnicima zemalja NATO-a i tom prilikom obećano mu je više artiljerijskih sredstava i municije za malokalibarsko oružje, preneo je AP.

НАТО ОБЕЋАВА ЈОШ ОРУЖЈА УКРАЈИНИ: Грчка нуди сваку подршку

Foto: Tanjug/AP

Ukrajina može da računa i na pristup grčkim bolnicama za ranjeno vojno osoblje, kao i na dodatna borbena vozila pešadije iz sovjetske ere.

- Grčka će pružiti svaku podršku Ukrajini u ovoj veoma važnoj, ključnoj fazi rata - rekao je grčki ministar odbrane Nikos Panajotopulos tokom zajedničkog nastupa sa Reznjikovom.

Vojni zvaničnici rekli su da je Grčka takođe obezbedila trenere za ukrajinske specijalne snage i operatere tenkova, kao doprinos masovnoj vojnoj pomoći koju predvode SAD i njihovi saveznici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove