RUSIJA ne priznaje Međunarodni krivični sud i njegovu nadležnost, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Milos Moskovljevic

18.03.2023. 06:12

Mogu samo da mu plunu pod prozor. A taj nakaradni "sud" bi trebalo sravniti jednom “satana" raketom. Satana za satanu od suda.

Veroljub

18.03.2023. 16:03

Idealna prilika da Rusija ponisti odluke suda u Hagu i zbog politickog, a ne pravnog ponasanja sudija i advokata, da primamljive nagrade za svakog ko uhvati nekog id sudija i dovede ga u Moskvu na sudjenje. Kad osete tvrdo nece se ponasati vise lagodno i sve tretirati s visine.

LazaLaza

18.03.2023. 17:56

Pametni ljudi ne priznaju sud zločinaca a ne kao mi šaljemo sve ljude koje nam potraže nebi me čudilo da nam traže izručenje pekara jer mese hleb PRAVOSLAVCIMA to je ništavan sud i Srbija treba da kao i Rusi ne priznaju odluke tog dikazano ništavnog suda i da naše heroje koje je osudio taj kvazi sud stavi na pravo mesto a to je mesto heroja SRPSKE države i SRPSKOG naroda tako da Ratko Mladić nije zaslužio mural već spomenik i to u sred svakog grada jer to je jedan pravi general a ne zločinac zločinac je za zapad jer je spasio mnogo SRPSKIH glava ali i mnoge muslimanske a to niko ne govori i ne objavljuje zašto to dozvoljavaš SRBIJO