AMERIČKO vazduhoplovstvo objavilo je saopštenje u kojem optužuje rusku letelicu da se ponaša na „nepromišljen, ekološki neispravan i neprofesionalan način“.

Komentari (22)

Drago

14.03.2023. 19:37

Pokazala je Amerika brigu o ekologiji u Srbiji sa osiromašenim uranijumom, uništavanjem trafo stanica i hemijskih kompleksa. Konačno, i terorističkim aktom na gasovodu.

Trt

15.03.2023. 05:28

A gde je to Crno more u Meksickom zalivu? Njima je dozvoljeno sve i spijuniranje i prljave bombe i kasetna municija i trafo stanice sa piralenom...

Gotovo

15.03.2023. 05:47

Nedopustivo. Ceo svet je video kako su oni profesionalno u Meksickom zalivu unistili gasovod i ekoloski uhvatili gas da ne ide u atmosveru i okean. Tako to radi rasa napravljena od najgoreg ljudskog otpada. Nadizmet

Stojan

15.03.2023. 06:01

Ako je i od kojekakvog generala,zaista je premnogo! Ovaj lik nije cist u potpunosti. Ili se pravi blesav ili zaista veruje u tu nakaradnu izjavu. Nije "ekoloski let" borbenih aviona ruja???!!! Prolupao je nacisto.Taj ne zna sta prica. E sa ovakvim generalima je lako izaci na kraj.

Pravda

15.03.2023. 06:27

Ma nemoj vi letite iznad crnog mora prikuplhajte informacije i saljite nacistima koliko je inteligencija vasa pa zatim nije profesionalno. Kao sto je Amerika izasla iz spirazuma za nuklearog oruzja,a trazi od Rusije da ostane i tako nek amerikanci kontrolisu rusko naoruzanje i nek salju naciste,a vas nemogu da kontrolisu kako ste vi toliko pametni boze boze, sada traze profesionalizam sto da ostave idalhe vi snimajte ruke polozaje i saljite ovom glotama kako bre nije vas sramota. Nego Putin ide previse lagano i vodi brigu o civile,a i o naciste do juce nisu ubijali naciste,a oni zamisljaju navodno da su jaki pa mogda i nepobedjivi i sta izadje sad u Artemovsk kao poparene macke beze neznaju na koju stranu da beze veliki ukrainski borci pa pogledajte i vi na telegramu kako beze i koliko je smece poginulih mlivi od ukropa,ali vasa stampa idalhe je u naletu pobede,zato vise nema vohsku Ukraina sada zovu zene sa zenama ce da ratuju i osvoe Rusiju ?????. Dokle te lazi i ta propaganda. Teroristicko delovanje vrz severi tok je profesionalno jel podmukli sebicnjaci,samo plhacka i lazi nista drugo.

šta mislite

15.03.2023. 08:49

da li je sve ovo moguće napisati ,amerikanci ??? Ja mislim da su ruski avoini ispalili mamce na bespilotbu letelicu i tu je došao kraj!!

Dušan

30.03.2023. 09:51

A, daaa. Pa Rusi su se malo neekološki poneli, jer su posipali po dronu Kerozin, koji je okupao dron, ali se prosipao i po moru, što je opasno po riblji svet! Iz pouzdanih izvora sam saznao, da neće to više raditi. Naime, inžinjeri Suhoja, sada ugrađuju u avione rezervoare, gde će biti sipana "sadržina Toj-Toj-a", te će tom sadržinom sledeći put prskati NATO dronove! Sadržina iz Toj-Toja je ekološki prikladnija od Kerozina, jer je ipak biorazgradljiva, i može da izazove samo dijareju, tj pr**iv kod riba!

Dušan 2X

30.03.2023. 09:57

P.S. zaboravio sam na "propelu" od drona. Tu se Rusi nisu poneli neprofesionalno i neodgovorno, nego baš suprotno, profesionalno i majstorski. U "propelu" su NAMERNO gurnuli nos aviona, da vide kako će nastaviti da lebdi bez "propele"?!