KADIROV SE OGLASIO NA TELEGRAMU: Naš predsednik Vladimir Vladimirovič Putin...

Novosti online

04. 03. 2023. u 12:52

PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin održao je neformalni sastanak sa šefom Saveta regionalnog ogranka Sveruskog javno-državnog omladinskog pokreta "Pokret prvih" Čečenske Republike Ahmatom Kadirovim, saopštio je šef Čečenske Republike Ramzan Kadirov.

КАДИРОВ СЕ ОГЛАСИО НА ТЕЛЕГРАМУ: Наш председник Владимир Владимирович Путин...

Foto: EPA/Depositphotos

- Naš predsednik Vladimir Vladimirovič Putin sastao se sa Ahmatom Kadirovim, predsednikom Saveta regionalnog ogranka Sveruskog društveno-državnog pokreta dece i omladine 'Pokret prvih' Čečenske Republike. Bio je to neformalni sastanak na kome je unuk prvog predsednika Čečenske Republike govorio o omladinskoj politici u regionu, ali najveći deo sastanka bio je posvećen Ahmatu-Hadži Kadirovu (otac čečenskog lidera) - napisao je Kadirov na Telegramu.

Pojasnio je da je Putin podelio svoje lično iskustvo sa Ahmatom Kadirovim, da je govorio o principima i viziji mirne budućnosti, prijateljstvima i početku svog puta.

Ahmat Kadirov je, prema rečima njegovog oca, veoma inspirisan razgovorom sa predsednikom Rusije. 

Putin je mladom Čečencu dao par korisnih saveta, i istakao da je važno da sledi put svog dede Ahmata kako bi bio uspešan. 

- Živa slika duboko religioznog čoveka, koji brine o svom narodu inspiriše na nova dostignuća – važna, odgovorna, patriotska, čak i epohalna - napisao je šef Čečenije i dodao da je ruski predsednik Ahmatu Kadirovu čestitao predstojeći brak.

(RT Balkan)

BONUS VIDEO: Novi snimak MO Rusije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)