DIVERZANTI IZ BRJANSKA POTISNUTI U UKRAJINU: Nacionalisti vraćeni kući

Novosti onlajn

02. 03. 2023. u 18:03

RUSKA Federalna služba bezbednosti saopštila je večeras da su "ukrajinski nacionalisti, koji su izvršili napad na oblast Brjanska" potisnuti na teritoriju Ukrajine.

ДИВЕРЗАНТИ ИЗ БРЈАНСКА ПОТИСНУТИ У УКРАЈИНУ: Националисти враћени кући

Foto: Tviter/@wartranslated

- Kao rezultat preduzetih mera, nalet ukrajinskih nacionalista u Klimovskom okrugu Brjanske oblasti je zaustavljen. Da bi se izbegle civilne žrtve i oštećenje civilne infrastrukture, neprijatelj je potisnut na teritoriju Ukrajine - navodi se u saopštenju, prenela je RIA Novosti.

Guverner regiona Oleksandr Bogomaz je rano jutros izvestio da se ukrajinska diverzantska grupa infiltrirala na teritoriju Brjanske oblasti. Dodaje se da su u Ljubečanima diverzanti pucali na automobil i ubili dva civila.

Osim toga, u selu Sušani, koje se takođe nalazi u Klimovskom okrugu, zapaljena je stambena zgrada od projektila ispaljenog iz drona.

BONUS VIDEO: OVAKO RUSI NAVODE DRONOVE KAMIKAZE NA NEPRIJATELjSKE POLOŽAJE - Novi snimak MO Rusije iz borbe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!