OGLAS ZA IZVRŠNOG DIREKTORA TVITERA Mask: "Pas je savršen za taj posao" (FOTO)

Đ.G.

15. 02. 2023. u 18:06

VLASNIK Tvitera Ilon Mask planira da pronađe naslednika koji će služiti kao izvršni direktor najveće društvene mreže do kraja 2023. godine, rekao je publici na samitu svetske vlade u Dubaiju u sredu putem video linka. Milijarder je vest popratio nizom tvitova na kojima je pas u odelu prikazan kao „novi izvršni direktor Tvitera“.

ОГЛАС ЗА ИЗВРШНОГ ДИРЕКТОРА ТВИТЕРА Маск: Пас је савршен за тај посао (ФОТО)

Foto: EPA

Pas sa naočarima je prikazan kako sedi za stolom sa obilnom papirologijom na kojoj je prikazan Tviter logo i „potpis“ otiska šape iznad imena „Floki“. Mask se hvalio da je njegova zamena bila „neverovatna“ i „mnogo bolja od onog drugog tipa“, očigledno misleći na sebe. 

Pas je takođe „odličan sa brojevima“ i ima „stil (vatrenih emodžija) -  napisao je izvršni direktor SpejseKs-a na Tviteru, dodajući da je pas „savršen za taj posao“.

Mask nije izneo dalje nagoveštaje o tome koga planira da koristi da bi vodio Tviter, kompaniju za koju je nedavno priznao da je morala da bude spasena od „ bankrota“ nakon što ju je kupio za 44 milijarde dolara u oktobru.

- Tviter i dalje ima izazova, ali sada ima tendenciju da dostigne rentabilnost ako nastavimo na tome-  napisao je Mask na Tviteru ranije ovog meseca, dodajući da je „podrška javnosti veoma cenjena“.

Milijarderovo preuzimanje platforme praćeno je otpuštanjem ili ostavkom polovine njegovog osoblja, uključujući izvršnog direktora Paraga Agravala. Od tada, Mask je nadgledao objavljivanje internih komunikacija za koje se činilo da pokazuju obrazac ideološke cenzure vođene od strane vlade koja cilja na takozvane „ dezinformacije“ koje su uključivale konzervativne političke sadržaje i akreditovane naučnike koji misle o pandemiji Kovid-19, preneo je RT.

BONUS VIDEO: SPAŠEN POSLE SEDAM DANA - Ruski spasioci izvukli muškarca iz ruševina u Turskoj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave