IZ LUKSUZA PRAVO U ĆELIJU OD 10 KVADRATA: Mirnesa nakon hapšenja smeštena u ženski zatvor, u samici ima samo osnovne stvari (FOTO)

Novosti online

25. 01. 2023. u 10:10

MIRNESA S., poreklom iz Busovače u BiH, koju je nemačka policija tražila od prošle godine zbog sumnje da je ukrala milion evra, posle tri meseca bekstva predala se vlastima na aerodromu u Štutgartu.

ИЗ ЛУКСУЗА ПРАВО У ЋЕЛИЈУ ОД 10 КВАДРАТА: Мирнеса након хапшења смештена у женски затвор, у самици има само основне ствари (ФОТО)

Foto: Jutjub/SWR Doku/Instagram

Prema pisanju medija, ona se od utorka nalazi u ženskom zatvoru "Švabiš Gmund".

Očekuje se da će je tužilaštvo u Štutgartu uskoro optužiti jer je navodno ukrala milion evra od kompanije za transport novca u kojoj je radila.

Mirnesa se u ovom ženskom zatvoru nalazi od utorka po podne, potvrdila je policija Štutgarta.

Ćelije u zatvoru daleko su od luksuza kojim se Miki hvalila na društvenim mrežama pre nego što je odlučila da pobegne sa plenom.

Mirnesa sada treba da se navikne na život u maloj ćeliji od 10 kvadrata, u kojoj se nalaze samo osnovne stvari - krevet, jastuk, sto, stolica i polica.

Mirnesa se hvalila luksuznim načinom života na društvenim mrežama. Objavljivala je fotografije sa skupocenim stvarima, brendiranim komadima odeće i tašni. Čini se da je uživala u životu, koji će joj se sada verovatno promeniti iz korena.

- Da, ovo je krajnje neobičan životni stil žene koja je navodno radila kao telefonska operaterka u kompaniji za transport novca - pisao je ranije Bild.

Prema rečima portparola nemačke policije, Mirnesa je preko svog advokata obavestila vlasti da želi da se preda, nakon čega je uhapšena na aerodromu u Štutgartu.

Na fotografijama koje je objavio Bild, vidi se da je Miki u bekstvu promenila lični opis, pa je od fatalne plavuše prešla u brinete.

Ona je u Štutgart došla iz Crne Gore, potvrdili su nadležni.

Miki, nadimak pod kojim je poznata, osumnjičena je da je ukrala milion evra od firme za transport novca u kojoj je radila, ali za sada nije poznato da li je u međuvremenu priznala optužbe.

Takođe nije poznato kada će tačno biti optužena.

Kriminalistička policija i javno tužilaštvo u Štutgartu zajedno istražuju slučaj, ali i to gde je nestao milion evra.

Ukoliko se sumnja potvrdi, Mirnesi S. preti kazna od nekoliko godina zatvora.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: RAZOTKRIVEN RAZBOJNIK SA ZVEZDARE - Nož je potegla mlada ženska osoba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu