"RUSIJA I PUTIN POSTOJE I POSTOJAĆE" Stigao odgovor Kremlja nakon provokacije Zelenskog

Novosti onlajn

19. 01. 2023. u 11:45

PORTPAROL Kremlja Dmitrij Peskov poručio je Kijevu da što pre shvate da Rusija i Vladimir Putin postoje i da će postojati.

РУСИЈА И ПУТИН ПОСТОЈЕ И ПОСТОЈАЋЕ Стигао одговор Кремља након провокације Зеленског

Foto AP

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je u onlajn obraćanju na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu da sumnja da je Putin živ i da nije siguran s kim treba voditi potencijalne pregovore.

 - Jasno je da su Rusija i Putin za sadašnju Ukrajinu i Zelenskog veliki problem. I jasno je da bi u psihološkom smislu Zelenski više voleo da nema ni Rusije ni Putina, ali što pre shvati, što pre ukrajinski režim shvati da Rusija i Putin postoje i da će postojati i da će pre ili kasnije morati da se okanu svega ruskog, to bolje za takvu zemlju kao što je Ukrajina - rekao je Peskov novinarima.

Prema rečima Peskova, zahtevi Rusije će biti ostvareni na ovaj ili onaj način i što pre oni budu uzeti u obzir to će Ukrajina pre moći da počne sa obnovom.

- U svakom slučaju što pre ukrajinski režim pokaže spremnost da uzme u obzir zahteve Rusije, koji će biti ostvareni ovako ili onako, to će se pre sve završiti i pre će narod Ukrajine moći da počne sa preporodom posle te tragedije koju je priredio kijevski režim - zaključio je on.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: 

ZA JAČU KONTROLU RUSIJE: Novi NATO "avaksi" sleteli na aerodom u Rumuniji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)