"SVE JE BILA LAŽ" Princ Hari otkrio istinu o venčanju svog brata Vilijama - Bio u pitanju medijski trik

Novosti online

08. 01. 2023. u 09:18

PRINC Hari u svojoj novoj biografiji "Spare" tvrdi da nikada nije bio kum na venčanju svog brata princa Vilijama 2011. godine i da je to bio medijski trik.

СВЕ ЈЕ БИЛА ЛАЖ Принц Хари открио истину о венчању свог брата Вилијама - Био у питању медијски трик

Foto: Tanjug AP

Prema zvaničnoj verziji, princ Hari je bio kum na venčanju svog brata i čak se tog dana sa tadašnjim princom Čarlsom i Vilijamom odvezao do Vestminsterske opatije u Bentliju, piše Dejli mejl.

Ali Hari sada tvrdi da je sve to bila gluma i da su dvojica najboljih prijatelja princa Vilijama, Džejms Mid i Tomas Van Straubenzi, održali tradicionalni govor na prijemu dok je on podržao bratovu "bezbolnu laž".

Hari takođe piše o tome kako je princ Vilijam pozdravljao ljude okupljene na ulici ispred Bakingemske palate dok je bio "pijan od sinoćnjeg ruma" samo nekoliko sati pre venčanja sa Kejt Midlton.

Vojvoda od Saseksa tvrdi da je svom bratu rekao: "Mirišeš na alkohol" pre nego što mu je ponudio mentu dok je spuštao prozore automobila.

Memoari princa Harija procureli su pet dana pre početka zvanične prodaje, a britanski mediji ne prestaju da prenose detalje koje je princ zapisao.

Mnogi detalji su već bili u medijima, ali mnogi u njih nisu verovali. U svojim memoarima, princ govori o svom odrastanju u kraljevskoj porodici, mladosti, drogi, seksu, bratu, ocu, devojkama, ženi, deci i misijama u Avganistanu.

BONUS VIDEO: SEDAM DECENIJA NA TRONU - Elizabeta druga preminula u 97. godini u zamku Barmoral

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!