JEZIV SNIMAK SA ŽELEZNIČKE STANICE: Gurnula trogodišnju devojčicu na prugu, prolaznik skočio za njom (VIDEO)

Novosti online

31. 12. 2022. u 09:41

ŽENA iz Oregona zadržana je u pritvoru bez mogućnosti plaćanja kaucije nakon što je objavljen snimak u kojem se vidi kako gura trogodišnje dete na prugu.

ЈЕЗИВ СНИМАК СА ЖЕЛЕЗНИЧКЕ СТАНИЦЕ: Гурнула трогодишњу девојчицу на пругу, пролазник скочио за њом (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/KGW News

Optužena Brijana Lejs Vorkman (32) u četvrtak se našla pred sudom nakon što se pojavio snimak na kojem se vidi kako trogodišnju devojčicu gura na šine dok su majka i dete čekali na stanici u severoistočnom Portlandu.

Nadzorni snimak incidenta objavilo je tužilaštvo, a na istom se jasno vidi kako Vorkman ustaje s klupe na kojoj je sedela i s leđa gura dete koje je stajalo ispred nje. Incident se dogodio na platformi Gateway Transit Center MAX.

Navodno se ceo događaj odvio bez ikakve prethodne provokacije, a slučajni prolaznik je srećom spasao dete i podigao ga sa šina pre nego što je voz ušao u stanicu.

Mediji prenose da je devojčica zadobila lakše povrede.

BONUS VIDEO: HAOS U BELGIJI - Snimci nereda u Briselu posle pobede Maroka nad Belgijom u Kataru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (2)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici