TEJT PAO ZBOG PICE? Kontroverzni milijarder vređao Gretu, pa napravio kardinalnu grešku - pao posle ovog snimka (VIDEO)

Novosti onlajn

30. 12. 2022. u 09:23

POZNATI influenser Endru Tejt uhapšen je u četvrtak u Rumuniji, i to nakon što je slučajno otkrio svima gde se nalazi u videu u kojem je vređao švedsku aktivistkinju Gretu Tunberg, a odala ga je kutija pice.

ТЕЈТ ПАО ЗБОГ ПИЦЕ? Контроверзни милијардер вређао Грету, па направио кардиналну грешку - пао после овог снимка (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Tviter/@Cobratate

Tejt je pre nekoliko dana napao Tunbergovu preko Tvitera, a nakon što mu se Greta narugala, objavio je video u kojem ju je dodatno vređao i pritom napravio kardinalnu grešku. Tejt, kojeg policija traži zbog optužbi da je učestvovao u udruživanju u zločinačku grupu zbog trgovine ljudima i seksualnog iskorišćavanja žena, u jednom trenutku na snimku govori da mu se donese pica, a ispalo je da je reč o Jerry's piceriji, koja deluje na području Bukurešta.

Policija je znala da Tejt ima rezidenciju u glavnom gradu Rumunije, ali se on vešto skrivao i nikada nisu uspeli da ga pronađu tamo, a nisu imali pojma ni da je Tejt u tom trenutku bio u Rumuniji. Međutim, odala ga je pica i policija mu je vrlo brzo izvršila raciju u rezidenciji. Tamo su proveli pet sati i na kraju odveli Tejta i njegovog brata Tristana u pritvor.

Braća će tamo ostati 24 sata, a javio se i njihov menadžer.

- Ne možemo da govorimo o detaljima i zašto su braća uhapšena, ali možemo reći da Andru i Tristan Tejt imaju ogromno poštovanje prema rumunskim vlastima i pomoći će u istrazi koliko god mogu - rekao je menadžer.

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)