UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Nepoznati napadač policajcu puca direktno u predelu glave nasred ulice - šokantan prizor iz Filadelfije

Novosti online

30. 11. 2022. u 14:28

NEVEROVATAN napad na policajca dogodio se prošlog petka, oko 16 časova u gradskom kvartu Frankford, kada je nepoznati napadač prišao policajcu na ulici i pucao mu direktno u uho.

УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО: Непознати нападач полицајцу пуца директно у пределу главе насред улице - шокантан призор из Филаделфије

Printscreen/Tviter/vepr

Na snimku se vidi kako osumnjičeni prilazi 37-godišnjem policajcu s leđa i puca mu u uho i rame. Policajac, koji je u to vreme bio na dužnosti, samo se srušio na trotoar pre nego što je stigla pomoć.

"To je smelo. To je drsko i definitivno ćemo učiniti sve što možemo da odmah rešimo", rekao je zamenik komesara policije Filadelfije Frenk Vanore.

Povređeni policajac je u stabilnom stanju. Još uvek nije jasan motiv napada. Službenik raspoređen u kvart Frankford bio je poznat zajednici.

"Razgovaram s njim svaki dan. On je dobar momak, stvarno fin momak", rekao je Bamba Sisoko iz Frankforda.

Napadač je u bekstvu i sve službe dale su se u potragu za njim, policija Filadelfije moli sve koji imaju informacije o osumnjičenom da im se jave.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!