SJEDINjENE Američke Države nameravaju da pružaju vojnu pomoć Ukrajini onoliko, koliko to bude potrebno, izjavio je na konferenciji za novinare predsednik Komiteta načelnika štabova Oružanih snaga SAD general Mark Mili.

Komentari (9)

Dragan

16.11.2022. 22:19

Ovaj je očigledno svestan šta sledi u Ukrajini - a tо je oluja Rusije kojom će počistiti ostatke ukrajinskog režima, pa je požurio da se pregovara. Ali očigledno je i to da ima zaduženje da podstiče fantazije raznih vrsta natofila. Ako je Rusija slabija od Ukrajine - što je NATO koji je beskrajno jači od Ukrajine, ne napadne i rasturi?!

Karlo Veliki

16.11.2022. 22:50

Kada ruske jedinice izadju na granice oblasti koje su referendumom pripojene rat bi se mogao zavrsiti, ali nece zbog Zelenskog...Na sadasnjim novim granicama Rusija je zavrsila posao, ukoliko dodje do napada na nove granice i to sa velikom pretnjom, moguce je da ce Rusi osvojiti jos koju oblast...Njima se vise ne zuri i to je ta strategijska prednost...Sadasnje bombardovanje je stvaranje uslova za neuslovan zivot, koji podrazumeva emigraciju...

Po meri

17.11.2022. 01:01

Kakve gluposti ! Mani me se ovakvih prica. Uskoro sledi kataklizma ukrajinaca sto znaci kraj iliti prepis ukrajinske zemlje bar 20% rusiji i razno sto sta itd... Toliko za realnost i sem toga nista vise.

Walter Pravicek

17.11.2022. 07:02

Američki general hoče biti iz kancelarije veštak,sveznalica.Ruskih planova ne poznaje.Ukrajinci hoče pomoč NATO,te su raketu izpalili oni na Poljsku,kao gledajte pto Rusi rade.Kakvi podmukli ljudi jesu Ukrajinci sada zna čitav Svijet.I valjda u mnogim do sada prijateljskim glavama izgubili simpatije do Ukrajine.Kopali grob Rusima,a sami upali unutra.A političari?Pa vjetar promenio kurs,te se i oni okrenuli.

db

27.11.2022. 10:31

Mark Mili u penziju . Da se skrasi čovek - prolupao je pod stare dane . Ukri nemaju nikakve šanse . Ceo NATO ne može sa Rusima , a kamoli Ukrajina . Rusi ih štede , ali i njima gori pod guzicom - teritorija koju su dodali u svoj Ustav je ruska , u veke vekova , amin. Bitka za ostatak Ukrajine se neće voditi , ali će im polupati sve od čega žive . Ukrajina sve ima od SSSR-a , sem poljoprivredne proizvodnje . Zato su siromašni -jer ne znaju i ne umeju da žive u savremenom svetu . A USA ih je povela u samouništenje . Zato generale idi i pecaj . Zlo činiš jer si zao.