RODŽER VOTERS BEZ DLAKE NA JEZIKU: Umesto da nokautiraju Rusiju, američke sankcije donele bedu narodima Evrope

Novosti online

08. 11. 2022. u 16:03

OSNIVAČ Pink Flojda Rodžer Voters uputio je poruku fanovima u Poljskoj povodom zabrane njegovih koncerata u kojoj je ocenio da američke sankcije Rusiji donose bedu narodima Evrope.

РОЏЕР ВОТЕРС БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Уместо да нокаутирају Русију, америчке санкције донеле беду народима Европе

Foto Profimedia

Voters je u objavi na Fejsbuku napisao da se zabrinuo da se nije dovoljno čvrsto suprotstavio „nasilnicima u poljskoj vladi“ koji su otkazali njegove koncerte u Krakovu, a da nisu razgovarali sa njim i ne pitajući poljske fanove da li žele da ga vide.

Istakao je da su mu zabranili nastup u Poljskoj jer je pisao pisma pokušavajući da ubedi zapadne, ruske i ukrajinske lidere da traže diplomatsko rešenje za „užasan rat u Ukrajini“ i dodao se neće izvinjavati zbog tih pisama jer će uvek raditi ono za šta veruje da je prava stvar i boriti se za ljudska prava i mir.

- Pokolj se odugovlači i čini se da eskalira dok dolivamo benzin na vatru. Sankcije koje su SAD uvele Ruskoj Federaciji još u februaru imale su velike rezultate, jer je Rusija odgovorila prekidom isporuke gasa Evropi, što je izazvalo haos. Umesto da nokautiraju Rusiju, sankcije su donele bedu narodima Evrope, uključujući i Poljsku. Narod Evrope baca se pod točkove režimu u Vašingtonu koji rešen da nastavi svoj hegemonistički san o unipolarnoj svetskoj dominaciji na račun naroda Evrope.

Voters je dodao da ne piše da bi držao političke govore i poručio da još uvek želi da dođe u Poljsku sa porukom mira i ljubavi.

- Ako neko kaže 'ali on je antisemita i ljubitelj Putina', kažite mu da se tera jer greši po obe tačke - zaključio je Voters.

(Sputnjik)

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)