RASISTIČKI PRISTUP SPOLJNE POLITIKE VAŠINGTONA: Amerikanci nisu protiv Rusije, oni su protiv celog sveta

Novosti online

05. 12. 2022. u 23:59

U SVOJOJ spoljnoj politici, Sjedinjene Države ispovedaju rasistički pristup, smatra bivši izraleski obaveštajac Jakov Kedmi.

РАСИСТИЧКИ ПРИСТУП СПОЉНЕ ПОЛИТИКЕ ВАШИНГТОНА: Американци нису против Русије, они су против целог света

Foto: Profimedia/Ilustracija/Vikipedija

Njena suština, smatra politikolog, svodi se na to da Vašington zadržava pravo da upravlja drugim državama i određuje njihovu sudbinu.

Takođe, američka logika je da će prepuštanje država samima sebi gurnuti ceo svet u haos. U tom pogledu, konfrontacija između Sjedinjenih Država i Ruske Federacije je samo vrh ledenog brega.

- Amerikanci nisu protiv Rusije, oni su protiv celog sveta - rezimirao je Kedmi.

(alo.rs)

BONUS VIDEO: Ruski dronovi iznad Ukrajine

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (2)

UŠTIPCI BEZ KVASCA: Sa sirom i susamom, mekani kao jastuk - savršeni za doručak (VIDEO)