MINISTAR spoljnih poslova Turske rekao je da bi Savet bezbednosti trebalo da bude proširen, a da „velika petorka“ više nema pravo veta.

Komentari (4)

baager

24.09.2022. 12:24

Turska je samo port parol velike cetvorke i njihovih fasistickih slugana,koi godinama zele da izbace Rusiju iz PON a sada i Kinu,,zato zele najpre da svedu njhovu moc u Savetu na sto nize grane uvodeci poslusnike Zapada i njihove nacisticke politike,,onda bi bili sigurni da sve sto rade UN ce blagosiljati,,doduse i dosada je tako ,,nato i usa rade sta im je volja UN mulci cute i broje pare ( korupcija ) kojima je placeno njihovo cutanje

Mungos

24.09.2022. 13:08

Svi oni koji su bili okupatori ne bi trebalo da imaju pravo da budu u Savetu Bezbednosti i koji su bilo kad uvodili sankcije bilo kome, bavili se terorizmom, vodili ratove i slično. Pa da vidimo koliko to njih ima u svetu i ko se time nije bavio. Onda će nastupiti mir u svetu. Naravno da tu mislim i na Srbiju.

Daki

24.09.2022. 13:43

U pravu je Putin. Onda dzabe glasanje kada ce mali biti primorani da slede siledzije sa zapada. Kao i u primeru nase teritorije. Da ne pritiskaju male, ne bi imali vise od 30 zemalja uz sebe.