SNIMAK SA MESTA TRAGEDIJE U BUGARSKOJ: Poginuli policajci dok su pokušavali da zaustave vozača autobusa (VIDEO)

Novosti online

25. 08. 2022. u 17:40

JORDAN Iliev i viši policajac Atanas Galev tragično su nastradali u četvrtak rano ujutro kada su pokušali da svojim patrolnim automobilom zaustave na kružnom toku kod Burgasa autobus pun sirijskih ilegalaca koji je bežao od policijske potere, kada se autobus zakucao u patrono vozilo i smrskao ga.

СНИМАК СА МЕСТА ТРАГЕДИЈЕ У БУГАРСКОЈ: Погинули полицајци док су покушавали да зауставе возача аутобуса (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube

Bugarski mediji objavili su snimak tragedije dvojice policajaca za kojima tuguje cela Bugarska.

Naime na snimku se vidi policijski automobil, kako prilazi kružnom toku i zastaje, u trenutku kada je naišao autobus u punoj brzini, policajci su krenuli prema njemu u nameri da ga primoraju da stane ili skrene. Međutim, autobus je dodao gas i bukvalno odneo policijsko vozilo sa dva policajca koji su bili u njemu.

Kamere su takođe zabeležile i ubrzani dolazak policijskih vozila koji su jurili autobus, koji se posle nekoliko metara zaustavio, a vozač koji je vozio uspeo da umakne policijskoj poteri.

Kako se saopšteno Jordan Iliev i viši policajac Atanas Galev policajci iz Burgasa.

- Užasna vest od jutros je da su poginula dva prava bugarska policajca, koje sam lično poznavala. Lično sam poznavala Jordana Ilieva, koji još nije imao 30 godina i verovao je da ima budućnost i da će se razvijati u sistemu Ministarstva unutrašnjih poslova. On je verenik naše koleginice iz redakcije - naše krimi reporterke Svetoslave Ekiderove. Drama je strašna, ona je trenutno tu, šokirana, a ja nemam ni pristup njoj. Znam Jordana , njegovu porodicu, znam kakvo je obrazovanje imao i kako je težio da odraste u sistemu.Isto je važilo i za starijeg policajca Atanasa Galeva iz Policijske stanice Parvo.Ovi mladići nisu mogli da pomognu takvom brzinom i takvom posvećenošću svojim kolegama koji su jurili autobus iz Sozopolja. Po mom mišljenju, Jordan i Atanas su dolazili sa Bulevara San Stefana i pokušali da presretnu autobus kada su odneseni.Gubitak za Ministarstvo unutrašnjih poslova je ogroman, jer ljudi koji su poznavali ova dva policajca mogu da potvrde ono što govorim - rekla je Katja Kasabova za BNT.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OMILJENA DESTINACIJA SRBA: Kako i za koliko para da posetite ovo ostrvo