ZAŠTO SU SE KEJT MIDLTON I MEGAN MARKL POSVAĐALE: Nova knjiga "Osveta" otkriva detalje koje je kraljevska porodica krila

Novosti online

23. 07. 2022. u 00:09

NOVA knjiga otkriva do sada nepoznate detalje odnosa Kejt Midlton i Megan Markl.

ЗАШТО СУ СЕ КЕЈТ МИДЛТОН И МЕГАН МАРКЛ ПОСВАЂАЛЕ: Нова књига Освета открива детаље које је краљевска породица крила

Foto: Profimedi

Naime, dosta se pisalo o njihovom sukobu, a o tome da je Kejt Midlton briznula je u plač nakon što je Megan princezu Šarlot uporedila sa ćerkom svoje najbolje prijateljice Džesike Malroni, dok su se deveruše sređivale uoči kraljevskog venčanja, piše Tom Bover u svojoj novoj knjizi "Osveta".

Autor pomenute knjige navodi kako su mu neimenovani izvori rekli da se Kejt i Megan nikako nisu slagale oko dužine i kroja haljine princeze Šarlot, kao i oko toga da li deveruše treba na venčanju da budu odevene u helanke.

On takođe piše da je Meganino insistiranje sve vreme podržavala njena bivša najbolja prijateljica i majka druge deveruše Džesika Malroni.

- Neki bi rekli da je Megan upoređivala Ajvi sa Šarlot - prenosi Daily Mail.

O ovom sukobu počelo je da se piše 2018. godine nakon što su u javnost dospele informacije da je Megan navodno rasplakala vojvotkinju od Kembrdiža zbog svađe oko haljina za deveruše. Megan je ove navode demantovala u intervjuu kod Opre Vinfri i otkrila je da je situacija zapravo bila obrnuta.

Foto: Profimedi

- Ona je bila uznemirena zbog nečega, ali je to priznala i izvinila se, donela mi je i cveće - rekla je Megan . - To nije bio sukob, mislim da nije fer prema njoj ulaziti u detalje, jer se izvinila. Teško je bilo preboleti krivicu za nešto što ne samo da nisam učinila, već mi se dogodilo.

Tom u knjizi navodi neimenovane izvore koji su mu rekli da se neslaganje između njih dve nastavilo.

Tokom gostovanja u jednoj emisiji Tom je priznao da su svi ljudi koji su bili njegov izvor uglavnom bile osobe koje ne vole Megan Markl. Dodao je i kako je vojvotkinja od Saseksa svojim zaposlenima dala do znanja da ne razgovaraju s njim, ali uprkos tome je tvrdio da je njegova biografija nepristrasna.

Foto: Profimedi

- Probrao sam, nisam stavljao stvari koje nisu istinite i koje se ne mogu proveriti - izjavio je autor knjige "Osveta" u kojoj je otkrio i kako je Kejt bila umorna nakon rođenja princa Luisa i iritirana pritužbama kako Megan maltretira svoje osoblje.

Kraljevska stručnjakinja Kejti Nikol izjavila je kako Kejt nikada nije želela da informacije o neslaganju izađu u javnost jer smatra da je situacija i te kako ponižavajuća.

BONUS VIDEO - ROĐENA KAO PRINCEZA, UMRLA KAO SKROMNA ŽENA: Srpska kraljica Marija je nekada bila uzor narodu

(Wanetd)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)