POGREBNICI SE POTUKLI NA GROBLJU: Incident u Sidneju, ožalošćeni gledali bizarnu scenu, reagovala i policija! (FOTO)

Novosti online

01. 07. 2022. u 23:53

VLASNICI dva pogrebna preduzeća na groblje Rukvud u Sidneju stigli su u isto vreme i naočigled svih počeli da se svađaju i tuku, dok su ožalošćeni u šoku stajali sa strane i gledali bizarnu scenu.

ПОГРЕБНИЦИ СЕ ПОТУКЛИ НА ГРОБЉУ: Инцидент у Сиднеју, ожалошћени гледали бизарну сцену, реаговала и полиција! (ФОТО)

Foto: Printskrin

Zbog ove neprijatnosti je na kraju morala da reaguje i policija.

Svedoci su rekli da se Pol Lehud koji vodi jednu pogrebnu službu pojavio ispred upravne kancelarije groblja baš u isto vreme kada i DŽon Frensis, koji je gazda rivalskog preduzeća. Prema standardnoj proceduri, pogrebna preduzeća se moraju prijaviti u kancelariju pre nego što kolima prevezu pokojnika do grobnog mesta, piše "Dejli mejl".

Međutim, dok su žurili da se prijave, pogrebnici su počeli da se svađaju, a Lehud je zatim prišao Frensisu dok je sedeo u automobilu i udario ga pesnicom u lice, zbog čega su mu prokrvarili nos i usna.

- Bilo je užasno! Sveštenik je sedeo pored čoveka koji je bio povređen. To je nepoštovanje i sramota - ispričali su svedoci.

Foto: Printskrin

Obe kompanije i policija potvrdili su da se ovaj bizaran incident zaista dogodio, a iz stanice napominju da su policajci pozvani na groblje zbog prijave o napadu, gde im je rečeno da je 57-godišnji muškarac više puta udario u lice drugog muškarca nakon svađe.

- Nakon istrage, policija je uhapsila 35-godišnjeg muškarca oko 15 časova. Optužen je za napad i nanošenje telesnih povreda. Dobio je da plati kauciju i da se pojavi na lokalnom sudu 28. jula 2022. Veruje se da su muškarci poznati jedan drugom - rekli su iz policije.

Foto: Printskrin

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ŠTA KAŽE ZAKON: Sme li se voziti u papučama i štiklama - među vozačima postoji velika zabluda vezana za ovu temu