OTAC MEGAN MARKL DOŽIVEO MOŽDANI UDAR: Tomas hitno hospitalizovan, izgubio moć govora

Novosti online

25. 05. 2022. u 00:35

TOMAS Markl doživeo je danas težak moždani udar zbog kojeg je izgubio govor, javlja Dejli mejl.

ОТАЦ МЕГАН МАРКЛ ДОЖИВЕО МОЖДАНИ УДАР: Томас хитно хоспитализован, изгубио моћ говора

Foto: Printskrin

On je sada je na hitnom lečenju u američkoj bolnici.

Kako piše britanski list, Tomas Markl doživeo je moždani udar sedam dana pre nego što je trebalo da poseti London zbog proslave kraljičinog platinastog jubileja.

Dejli mejl dodaje da je on zbog moždanog udara izgubio govor i da se trenutno nalazi u američkoj bolnici, gde dobija hitnu medicinsku pomoć.

Foto: Printskrin

 

- Moj otac se oporavlja u bolnici. Tražimo privatnost za porodicu, za njegovo zdravlje i dobrobit. Samo mu je potreban mir i odmor. Mi se molimo. Samo mu treba odmor - kazala je Samanta Markl novinaru Dejli mejla.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)