RUSIJA ne namerava da toleriše lopovske navike zapadnih zemalja i neće dozvoliti da joj ukradu novac zarađen izvozom nafte i gasa, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov u intervjuu za italijansku televizijsku kompaniju „Medijaset“.

mile bg

02.05.2022. 08:20

Najveći svetski lopovi su zapadne kolonijalne sile koje su opljačkale mnoge zemlje širom svet. Njihovi muzeji i trgovi su prepuni umetničkih dela koje su doneli sa svojih pljačkaških pohoda. Kada se pogleda čuveni pariski trg sloge ( la place de la concorde ) na njemu dominiraju dve ogromne fontane i obelisk koji je Napoleon doneo iz Egipta. Na obelisku su hijeroglifi što ne pripada francuskoj kulturi. U londonskom muzeju se nalazi deo ukraden sa Partenona iz Atine, koji ne žele da vrate iako grci to odavno traže, najveći dijuamant ukraden od indijaca ugrađen je u krunu britanske kraljice ...Šta si Pink Panteri za njih? Sada sankcijama blokiraju imovinu drugih država- jednom lopov, uvek lopov.

Lucky

03.05.2022. 13:07

A dozvolili ste da vam opljackaju ratni dug,kao i mi(ne isplate ratnu stetu). Koja je mnogo veca od tih 300 milijardi. Ma naoruzajte nas kako treba pa zajedno na Berlin !!!