PRIKAZ SPREMNOSTI KOD KALINJINGRADA: U vežbama Baltičke flote učestvovalo više od 1.000 vojnika

Tanjug

29. 04. 2022. u 16:08

VIŠE od 1.000 vojnika iz sastava ruske Baltičke flote učestvovalo je u vežbama za razbijanje terorizma, saopštila je danas pres-služba Flote.

ПРИКАЗ СПРЕМНОСТИ КОД КАЛИЊИНГРАДА: У вежбама Балтичке флоте учествовало више од 1.000 војника

Foto: Prinhtscreen/Jutjub/INCIDENT

- Vežbe jedinica i formacija Flote stacioniranih u regionima Kaljiningrada i Lenjingrada uključivale su antiterorističke odrede sa više od 1.000 vojnika i 50 komada naoružanja - navodi se u saopštenju, prenosi TASS.

Vojnici su prikazali brzo razmeštanje naoružanja, posebno oklopnih transportera BTR-82A, kao i oklopnih vozila "tajfun" i "tigar-M", i jedinica pojačanja u područja u koja su se infiltrirali teroristi.

BONUS VIDEO: 

LANSIRANjE "KALIBRA": Rusi objavili snimak udara na ukrajinske položaje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠAMAR VLASTIMA U KIJEVU: Ukrajina neće ući u NATO i EU