"PRLJAVI PLENKOVIĆ JE UDBAŠKI NASLEDNIK": Milanović ne štedi reči, prepucavanje hrvatskog vrha dostiglo vrhunac

Jurica Kerbler, Stalni Dopisnik iz Zagreba

20. 04. 2022. u 14:09

PREPUCAVANjA i uvrede koje lete mesecima između hrvatskog predsednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića danas su kulminirali, bez presedana.

ПРЉАВИ ПЛЕНКОВИЋ ЈЕ УДБАШКИ НАСЛЕДНИК: Милановић не штеди речи, препуцавање хрватског врха достигло врхунац

Foto: Tanjug/Hina/Mario Strmotić/Edvard Sušak

- Kada govorimo o Udbi, mrska mi je ta tema, ali HDZ je zalepljen za tu Udbu kao za žvakaću. I Plenković sada nekome govori gde je bio i što je njegova reč? Da je to orekstrirano od mene i retardiranih tipova koji su bili u tamnici za Hrvatsku? Tako ih prljavi Plenković naziva. Taj prljavi Plenković će morati govoriti sa mnom o tome - rekao je Milanović, nakon što je grupa hrvatskih generala, među kojima je i Ante Gotovina, potpisala zahtev Milanoviću za pomilovanje dvojice istaknutih bivših obaveštajaca jugoslovenske tajne službe Josipa Perkovića i Zdravka Mustača.

Milanović kaže da ljudi iz vrha hrvatske vlasti nemaju morala. "Ružni, prljavi, zli! To je HDZ. Taj prljavi Plenković je udbaški naslednik i on sada govori da je to orkestrirano od mene. To je moralna katastrofa u koju nas ova banda vodi".

Svašta se u Hrvatskoj do sada čulo, ali da predsednik države kaže da su političari na vlasti "banda", to se još nikada do sada nije čulo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)