TRAŽI OD PRISTALICA DA MU KUPE NOVI? Posle incidenta sa avionom bivšeg američkog predsednika, usledio nastavak priče (FOTO)

Novosti online

10. 03. 2022. u 23:59

BIVŠI predsednim SAD Donald Tramp apelovao je na sve koji ga podržavaju da mu finansiraju novi avion nakon što mu se postojeći pokvario i morao prinudno da sleti.

ТРАЖИ ОД ПРИСТАЛИЦА ДА МУ КУПЕ НОВИ? После инцидента са авионом бившег америчког председника, уследио наставак приче (ФОТО)

Foto: EPA

Trampov „dasolt falkon 900“ pretrpeo je otkazivanje jednog motora nakon što je poleteo iz Luizijane i morao je prinudno da sleti u Nju Orleans.

Zbog toga je juče svim podržavaocima stigao mejl od Trampa u kojem ih obaveštava da pravi novi avion za koji mu treba novac.

- Da li se sećate 'Tramp fors jedan'? Pre nego što sam postao najveći predsednik svih vremena putovao sam u svom avionu, poznatom kao 'Tramp fors jedan'. Imam jednu veoma važnu novost, ali moram da imam poverenja u vas da nećete ovu informaciju deliti ni sa kim. Moj tim gradi potpuno novi 'Tramp fors jedan - navodi se u poruci.

U imejlu se takođe objašnjava i da je izrada aviona „čuvana u tajnosti i da čak ni lažni mediji ne znaju ništa o njoj“, kao i da jedva čeka da otkrije tu informaciju svima.

Dalje sledi pitanje da li žele da vide novi avion predsednika Trampa. Potvrdan odgovor vodi na sajt koji poziva na mesečne donacije od 2.500 dolara, navodi Biznis insajder.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)