NA ČELU KOLONE ČEČENA I SRPSKA ZASTAVA?! Video koji je napravio pravu pometnju na društvenim mrežama (VIDEO)

Novosti onlajn

28. 02. 2022. u 13:29

LIDER Čečenije Ramzan Kadirov okupio je preko 70.000 svojih boraca koji su spremni da se pridruže ruskoj vojsci u delovanju na Ukrajinu.

НА ЧЕЛУ КОЛОНЕ ЧЕЧЕНА И СРПСКА ЗАСТАВА?! Видео који је направио праву пометњу на друштвеним мрежама (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Snage se nalaze tamo gde treba da izvršavaju zadatke koje im je postavio predsednik, a dobrovoljci iz republike su spremni da izvedu bilo koju specijalnu operaciju na bilo kojoj teritoriji. Prema spisku, imamo 70.000 ljudi koji su spremni da se dobrovoljno bore za našu državu – Rusiju - rekao je Kadirov.


Na društvenim mrežama pojavio se i video sa postrojenim čečenskim snagama u Ukrajini, a na čelu kolone iza ruske, koja je napred, nalazi se zastava koja podseća na srpsku. 

Kako kriza u Ukrajini eskalira, tako se na mreži pojavljuju razni podaci, ali i video-snimci sa terena posle kojih često imamo više pitanja nego odgovora.

Zadnji u nizu ovakvih snimaka koji se našao na mreži prikazuje grupu čečenskih vojnika koji čekaju komandu za pokret, dok se u grupi jasno, pored ostalih, može videti i zastava koja neodoljivo podseća na srpsku.

Istina, snimak nije najboljeg kvaliteta, ali i ugao snimanja nije najsrećniji, no, ne možemo da se ne zapitamo - da li se radi o srpskoj zastavi uopšte, a ako je to slučaj, da li se onda neki od naših boraca nalazi u sastavu čečenskih vojnika, ili se radi o svojevrsnom davanju počasti našem narodu?

Inače nešto ranije Kadirov je izjavio da ruski predsednik Vladimir Putin sigurno neće dozvoliti zapadnim državama da otvore vojne baze u Ukrajini, te da su oni pešadija koja je spremna da bez problema izvrši postavljene zadatke i uništi neprijatelja.

BONUS VIDEO

 UNIŠTENA VOJNA OPREMA OKUPATORA: Ruske i LNR trupe napravile novi uspeh

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (20)

SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove moćne reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta (VIDEO)