NEMAČKA MINISTARKA PRETI RUSIJI: Sankcionisaćemo Putina i Lavrova!

Tanjug

25. 02. 2022. u 17:08

EVROPSKA unija će sankcionisati ruskog predsednika Vladimira Putina i ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova, izjavila je danas ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok.

НЕМАЧКА МИНИСТАРКА ПРЕТИ РУСИЈИ: Санкционисаћемо Путина и Лаврова!

Foto AP

Evropska unija će sankcionisati ruskog predsednika Vladimira Putina i ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova, izjavila je danas ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok.

- Stavili smo na listu predsednika Rusije gospodina Putina i ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova", rekla je Berbok novinarima dok je išla na sastanak ministara spoljnih poslova EU u Briselu - preneo je CNN.

Ona je dodala da su njih dvojica odgovorni zbog toga što nedužni ljudi ginu u Ukrajini i odgovorni su, prema njenim rečima, jer se krši međunarodni sistem, a EU to ne prihvata.

U četvrtak je EU objavila set sankcija protiv Rusije.

BONUS VIDEO:

UBISTVO U RUŠNjU: Komšija usmrtio komšiju, nerešeni imovinski odnosi doveli do tragedije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (8)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!