AMERIČKI predsednik Džozef Bajden obišao je danas most u Pitsburgu, koji se srušio samo nekoliko sati pre nego što je on stigao u zakazanu posetu ovom gradu, i naglasio hitnu potrebu za obnavljanjem infrastrukture u SAD.

Komentari (3)

buki

29.01.2022. 09:06

Samo da odvoje 10% od novca koji se troši na oružje za pokretanje ratova širom planete i eto nove infrastrukture u SAD, ali onda ne mogu da pljačkaju Srbiju, Avganistan, Venecuelu, Libiju, Irak, Siriju......

Slađa

29.01.2022. 09:16

Ubijte me ako ovi ludi Anerikanci nisu namerno srušili most. Bajden dolazi da prica o ulaganju u infrastrukturu i baš tad se sruši most.

pinokio

29.01.2022. 12:30

desi se to kad menadzeri , menadzerisu a inzinjeri izadju iz skola a ne znaju ni Pitagorinu teoremu . Nesto se slicno desava i u danasnjoj Srbiji , ali ipak nasi djaci izadju iz skola sa mnogo vecim znanjem koje nemaju dge da upotrebe , osim ako ne odu u Nemacku . A nekada su kod nas postojale firme : Energoprojekt, Rad, Mostogradnja, Partizansku Put , Dom, UTVA , Magnohrom, Elektronska Industrija NIS , i jos mnoge druge koje izgradise pola Azije i Afrike . Danas nema ko da zakrpi cipele . Ali zato imamo Agenciju za svemirska istrazivanja.