KAKO JE PUTIN "PROZREO" BAJDENA: "Svi vide koliko je američki predsednik slab"

Novosti online

03. 01. 2022. u 17:06

PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin se odnosi prema administraciji Džoa Bajdena sa pozicije snage, nakon spoljnopolitičkih neuspeha Amerike, rekao je bivši Trampov savetnik za odbranu Kori Mils.

КАКО ЈЕ ПУТИН ПРОЗРЕО БАЈДЕНА: Сви виде колико је амерички председник слаб

Foto: EPA

Mils je u studiju Foks Njuza odgovareao na pitanje da li je primetna razlika u odnosima između Rusije i SAD tokom predsedavanja Donalda Trampa i Džoa Bajdena.

- Postoji apsolutno razlika. Svi su videli da je Bajden slab. U Rusiji su videli kako se završio rat u Avganistanu. Vide kako se predsednik ponaša u odnosima sa Tajvanom i Kinom - rekao je on.

Prema Milsovim rečima, greške američke vlade su tolike da se "slabost" Bajdenove administracije vidi ne samo u Rusiji, već i u Kini i Iranu. Protivnici Sjedinjenih Država to aktivno koriste, dodao je on.

Vladimir Putin i Džo Bajden obavili su telefonski razgovor u noći 31. decembra. Kako navodi Kremlj, šef Bele kuće je zapretio "sankcijama velikih razmera" zbog situacije u Ukrajini. Ruski lider je odgovorio da bi to bila velika greška, pošto može doći do potpunog prekida odnosa između zemalja.

BONUS VIDEO: RUSI NA TVITERU POSTAVILI VIDEO IZ SRBIJE - "Čuvar reda" u Kraljevu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OSUĐENA NA 50 GODINA ZBOG BIZARNOG ZLOČINA: Ubila trudnicu, pa joj ukrala bebu iz stomaka (VIDEO)