PUTIN U PODNE PRED 500 NOVINARA: Dopisnik "Novosti" iz Moskve jedan od izabranih pripadnika sedme sile na susretu sa predsednikom Rusije

B. V.

22. 12. 2021. u 22:11

PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin u četvrtak će u zgradi Manježa nedaleko od zidina drevnog Kremlja odgovarati na pitanja domaćih i stranih novinara.

ПУТИН У ПОДНЕ ПРЕД 500 НОВИНАРА: Дописник Новости из Москве један од изабраних припадника седме силе на сусрету са председником Русије

Akreditacija Branka Vlahovića

To je 17. po redu njegova godišnja konferencija. Ove godine organizatori su pozvali 500 domaćih i stranih novinara, što je dva, tri puta manje nego što je bilo uobičajeno minulih godina. Razlog za smanjenje broja akreditovanih novinara je epidemiološka situacija u Rusiji. U dvorani će biti i dopisnik "Večernjih novosti" iz Moskve Branko Vlahović, koji je minulih godina imao čast da dobije intervju od dvojice predsednika - Vladimira Putina i Dmitrija Medvedeva.

Svi novinari koji su dobili akreditaciju za prisustvo i učešće na Putinovoj godišnjoj konferenciji morali su da prođu tri PCR testa i to 19, 21. i 22. decembra.

Sve stolice u dvorani su udaljenje jedna od druge metar i po.

Prošle godine novinari su mogli da Putinu postavljaju pitanja preko video-veze na koja je on odgovarao iz podmoskovske rezidencije u Novom Ogarjovu.

Po tradiciji konferencija će početi tačno u podne a direktno će je prenositi glavni ruski TV kanali. U dvorani će biti dvadesetak kamera.

Ove godine Putinova konferencija za novinare biće posebno zanimljiva svetskoj javnosti zbog sadašnje zategnute međunarodne situacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri