TALAČKA KRIZA U TOKU: Otmica u Parizu, jake policijske snage na licu mesta

G. Č.

20. 12. 2021. u 18:22

U PARIZU je u toku talačka kriza. Čovek naoružan hladnim oružjem uzeo je kao taoce dve žene u jednom tržnom centru u 12. pariskom arondismanu.

ТАЛАЧКА КРИЗА У ТОКУ: Отмица у Паризу, јаке полицијске снаге на лицу места

Foto: EPA

Na lice mesta u ponedeljak popodne došle su jake policijske snage koje pokušavaju da oslobode zatočene žene. Ceo krug oko mesta drame je zatvoren za pristup, a gradske vlasti su pozvale Parižane da ne dolaze u ovaj deo grada.

Prema prvim informacijama otmičar je poznat po mentalnim problemima. Reč je, kako se ističe, o bivšem tunišanskom sudiji koji se zove Abderaman B. J. (56)

On je između ostalog zatražio da razgovara sa francuskim ministrom pravosuđa Erikom Diponom Moretijem. Moreti je specijalcima stavio do znanja da im stoji na rapsolaganju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)