NEPRIMERENA TUŠIRANJA BAJDENOVIH: Objavljeni delovi iz izgubljenog pa prodatog dnevnika Ešli, ćerke američkog predsednika

Dragan Vujičić

18. 12. 2021. u 20:50

NAKON afere "zaboravljeni kompjuter Hantera Bajdena" Ameriku potresa nova afera vezana za porodicu najmoćnijeg Amerikanca. Radi se "izgubljenom" dnevniku njegove ćerke Ešli Bajden (rođene u braku sa Džil pre 37 godina). Portal "Nešnel fajl" objavio je delove dnevnika nesrećne ćerke koja se godinama bori sa zavisnošću, a u kojem ona svedoči o svom privatnom paklu.

НЕПРИМЕРЕНА ТУШИРАЊА БАЈДЕНОВИХ: Објављени делови из изгубљеног па продатог дневника Ешли, ћерке америчког председника

Familija okupljena oko crkvene knjige / Foto AP

U delovima dnevnika, privatne sveščice, koji je pisala u terapeutske svrhe tokom rehabilitacije od droga, alkohola i psihoza koji izazivaju najviše pažnje, govori da je za njen nezdravi seksualni apetit najverovatnije krivo seksualno zlostavljanje u mladosti, gde pominje "neprimerno zajedničko tuširanje sa ocem".

Kako je to objavio "Nešnel fajl", na strani 23 dnevnika, od 30. januara 2019, autorka istražuje temu seksualnog zlostavljanja i spekuliše da je to moglo dovesti do njenog preaktivnog seksualnog nagona.

Autorka je zatim istražila zašto oseća neobuzdanu potrebu za seksom, rekavši da veruje da je bila zlostavljana kao dete.

- Da li sam bila zlostavljana? Mislim da jesam - ne mogu da se setim pojedinosti, ali se sećam traume - piše ona pominjući nerikladna tuširanja sa ocem. Dalje govori o rođaci Kerolajn Bajden, za koju kaže da se seća "da je uz nju donekle bila seksualizovana".

Dnevnik "Njujork tajms" takođe se već dve nedelje bavi "izgubljenim dnevnikom", ali kroz istragu FBI protiv Projekta "Veritas", "uzbunjivačke"organizacije poznate po borbi protiv liberalnih grupa i mejnstrim medija. Kako oni prenose, advokati Projekta "Veritas" su saveznom sudiji objasnili da su još 3. septembra 2020. dobili informaciju o postojanju dnevnika i da su ga kupili, ali da su odlučili da dnevnik ne objave u vreme kada su "curili skaredni snimci i dokumenti o korupciji Bajdenovih iz zaboravljenog kompjutera Hantera Bajdena".

Na strani 83 svog dnevnika, u zapisu od 22. jula 2019. godine, Ešli je napisala da je primila telefonski poziv od svog oca, Džoa Bajdena, koji je znao da je njeno stanje tokom rehabilitacije teško, uoči završnice stranačke kampanje za nominaciju za predsednika.

- Moj tata je plakao preko telefona, rekavši da ima debatu za nedelju dana i "sada mora da brine za mene" - napisala je ona... - Moje osećanje krivice je bilo neizdrživo.

Inače, svi do sada objavljeni delovi dnevnika svedoče o nesrećnom životu mlade žene, koja je u svojih 37 godina prošla nekoliko rehabilitacionih procesa u zdravstvenim ustanovama i čije je psihičko stanje izuzeto ranjivo.

AUTORIZIVANO

AKO je verovati rekonstrukciji događaja "afere Ešli", kojima se bavi štampa, "Našnel fajl" je došao do kopije kompletnog dnevnika Ešli Blejzer Bajden i ima snimak Ešli Bajden koja priznaje da je dnevnik njen. Takođe, stručnjak za rukopis je potvrdio da je sve stranice napisala Ešli.

ŽIVELA SA PRIJATELjEM

U proleće 2020, dok je Džo Bajden bio u kampanji za predsedničke izbore, Ešli je živela u Delrej Biču, na Floridi, sa prijateljem "koji je za nju iznajmio kuću sa dve spavaće sobe obrubljenu palmama sa velikim bazenom i kružni prilazom". Napuštajući taj dom odlučila je da ostavi neke od svojih stvari, uključujući dve torbe, navodi se u sudskim izveštajima koje prenosi "Njujork tajms".

Nekoliko nedelja nakon što je Ešli napustila kuću u Delreju, prijatelj koji ju je ugostio pozvao je svoju bivšu devojku po imenu Ejmi Haris i njeno dvoje dece da se usele. Harisova je, pretpostavlja se, imala finansijskih problema...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)